Tandenservice
Utrecht

Tandarts Zuilen

Welkom in onze praktijk.

Wanneer u op zoek bent naar een tandarts in omgeving Zuilen, zoek dan niet verder. Tandenservice Utrecht ligt vlakbij u in de buurt: u kunt ons vinden aan de Prinses Irenelaan in Utrecht. Wellicht vraagt u zich af waarom u zou moeten kiezen voor Tandenservice Utrecht, naast het voordeel dat de praktijk bij u in de buurt ligt. Kom hierachter door onderstaand de voordelen van onze praktijk eens rustig door te lezen.


Wij zijn dankzij ons eigen tandtechnisch laboratorium in staat om alle soorten behandelingen op professionele wijze uit te voeren. Zo kunnen wij onder andere complete kunstgebitten, kronen, klik protheses, bruggen en implantaten op maat maken in ons laboratorium en plaatsen in onze comfortabele praktijk in Utrecht. Daarnaast is transparante communicatie met onze klanten een van onze hoogste prioriteiten. Wij zullen u altijd op de hoogte houden van de huidige status en de volgende stappen van uw behandelplan.


Bij onze praktijk heeft u de mogelijkheid om uw fiets of auto gratis te parkeren. Handig dus, voor als u met eigen vervoer naar uw tandarts komt vanuit Zuilen. Voor wanneer u met openbaar vervoer komt is er, dankzij de nabij gelegen bushalte, de mogelijkheid om uit de bus te stappen bij ons in de straat. Al met al is onze praktijk uitstekend bereikbaar vanuit Zuilen.

Bij Tandenservice Utrecht wordt u altijd geholpen door één vaste tandarts. Vaak is het mogelijk om al op korte termijn een afspraak in te plannen, zodat u niet lang hoeft te wachten voor u geholpen kunt worden. Daarnaast bieden wij erg voordelige prijzen en werken we altijd met de beste apparatuur. Op deze manier wordt u altijd professioneel geholpen zonder de hoofdprijs te betalen voor een mooi en hygiënisch gebit.


Concluderend heeft u bij ons de mogelijkheid om alle soorten behandelingen te laten doen op een professionele, hygiënische en moderne wijze. Voor dit hanteren wij een scherpe prijs en zullen wij te allen tijde helder communiceren. Tandenservice Utrecht is daarom een excellente keuze wanneer u zoekt naar een tandarts in omgeving Zuilen.